Uber Eats вече доставя канабис в Торонто. Жителите на Торонто,

...
Uber Eats вече доставя канабис в Торонто. Жителите на Торонто,
Коментари Харесай

Uber Eats вече доставя канабис в Торонто

Uber Eats към този момент доставя канабис в Торонто. Жителите на Торонто, Канада, вече имат доста бърз (и легален) метод да се снабдят с канабис, защото Uber Eats  предлагат нова и много изкушаваща услуга. Доставчикът се сплоти с  магазина за канабис Leafly  и в този момент жителите на канадския град ще могат да се насладят на  бърза доставка на марихуана от локални, лицензирани търговци на дребно.

Uber Eats твърди, че това е първата в света „ съществена платформа за доставка на трета страна “. В реалност потребителите в Онтарио могат да поръчват характерния артикул посредством приложението още от предишния ноември, само че до момента продуктите бяха налични единствено за взимане на място.

Ако сте в града и чувствате нужда да освободите напрежението, можете да изберете категорията канабис или да потърсите някой от търговците на дребно (Hidden Leaf Cannabis, Minerva Cannabis и Shivaa’s Rose са първите три, които са се регистрирали). Ще получите предизвестие, че би трябвало да сте пълнолетни, което в Онтарио значи навършени 19 години, с цел да видите продуктите. След като извършите поръчка и търговецът на дребно я удостовери, един от личните лицензирани budtenders на търговеца ще достави вашите продукти. Както в тази ситуация с поръчките за алкохол, доставчикът ще ревизира вашата възраст и равнище на умереност, преди да съобщи стоките.

Uber Eats твърди, че този ход ще понижи потребността хората да купуват канабис от подземния пазар. Въпреки че приложението може да улесни хората да поръчат малко канабис, към този момент е допустимо да го създадат от някои търговци на дребно в платформата на Leafly. Някои оферират доставка в границите на 45 минути, само че Uber Eats може да бъде по-бърз в доста случаи.

Откриха способ за битка с кошмарите

Hicomm

 

Uber Eats към този момент доставя канабис в Торонто

Източник: mediata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР