тюардесата, която е пожелала да запази анонимност, има повече от

...
тюардесата, която е пожелала да запази анонимност, има повече от
Коментари Харесай

Никога не трябва да си миете зъбите в самолет

тюардесата, която е поискала да резервира анонимност, има повече от пет години опит в огромна самолетна компания и твърди, че тоалетната е най-мръсното място на борда на самолета.

" Не си мийте зъбите в самолетната тоалетна. Водата в самолета идва от един и същи контейнер и не се филтрира. Ако в действителност се постанова, използвайте бутилирана вода, само че главният ми съвет е да не вземате четката си за зъби или чантата за миене наоколо до самолетната тоалетна ", предизвести стюардеса.

Бивша стюардеса споделя за действителността на тоалетните по време на полет и приканва пасажерите да не употребяват тоалетните след турбуленция или по време на хранене. Стюардесата, която е поискала да резервира анонимност, има повече от пет години опит в огромна самолетна компания и твърди, че тоалетната е най-мръсното място на борда на самолета.

Въз основа на дългогодишния си опит експертът в региона на пътуванията споделя малко известна вътрешна информация, в това число какъв брой постоянно се почистват тоалетните и за какво в никакъв случай не би трябвало да си миете зъбите на мивката. В диалог със експертите в региона на банята от " Sanctuary Bathrooms " те споделиха и някои доста потребни мъдрости по отношение на най-подходящото време за потребление на тоалетната по време на полет и по какъв начин да се уверите, че я употребявате по допустимо най-хигиеничния метод.

Бившият член на кабинния екипаж съобщи, че разкритието може да ужаси редица бактериофоби: " Важна част от авиоиндустрията е оборотът. Това от време на време значи, че цялостното и задълбочено разчистване на тоалетната на самолета не постоянно е допустимо заради липса на време и по-високи цели. "

" Обикновено кабините се избърсват небрежно директно преди полет. След това по време на полета те се ревизират на всеки половин час, само че в случай че има по-спешни неща, инспекцията на чистотата на тоалетните може да отпадне от листата с цели. "

В същия дух тя прибавя, че резервоарът за отпадни води, които според от размера на самолета могат да бъдат няколко, в идеалния случай би трябвало да бъде изпразнен, откакто самолетът се приземи. Въпреки това, защото 2022 година е изключително натоварена година за пътувания, може да минат няколко дни, преди да бъде изпразнена вярно.

Тя продължи: " Ако резервоарът за отпадни води прелее, има риск тръбите да се спукат и наличието им да попадне в самолета - което се е случвало и преди! "

Бившата стюардеса също по този начин поучава, че " най-лошото време " за потребление на тоалетната е тъкмо преди политане, както и в края на полета, като прибавя, че това е изключително правилно, когато става въпрос за полети на дълги дистанции.

Тя продължи: " В този случай е значимо да се означи, че това се случва по време на полета: " Също толкоз неприятно може да бъде и след неравна турбуленция, по време на която знаците за защитните колани ще бъдат включени. Веднага щом те бъдат изключени, ще има напор от хора, които се нуждаят от тоалетна, както и от хора, които им е прилошало. "

Пасажерите също по този начин се приканват да се опитат да си тръгнат преди сервирането на храна, като откровеният експерт от самолетната компания признава, че сходни вечери " не са изключително потребни за здравето на червата или за придвижването на червата ".

С оглед на това тя предизвестява: " Ако храненето не се харесва на някой от пасажерите и той би трябвало да употребява тоалетната поради това, не желаете да сте там незабавно по-късно. "
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР