Тялото на основателя и собственика на най-голямата индийска верига кафенета

...
Тялото на основателя и собственика на най-голямата индийска верига кафенета
Коментари Харесай

Откриха мъртъв един от най-богатите хора в Индия

Тялото на създателя и притежателя на най-голямата индийска верига кафенета " Кафе Кофи дей " бе намерено край река в покрайнините на южния град Мангалор, съобщи Би Би Си.

Ви Джи Сидхарта изчезна безследно в понеделник, откакто споделил на водача си, че желае да се поразходи. Когато мъжът не съумял да се свърже с предприемача след към час, подал сигнал в полицията.

Днес индийските управляващи оповестиха, че тялото на милиардера е намерено от риболовци. Самоличността му е доказана от членове на фамилията.

Борда на шефовете на компанията организира през вчерашния ден незабавна среща, с цел да дискутира отсъствието му и приканиха за поддръжката на всички акционери.

В записка до стоковата борса се показва, че " компанията е била професионално управителен от способен бизнес екип, който ще обезпечи последователност на бизнеса.

59-годишният магнат приживе не обичаше да се демонстрира в светлината на прожекторите. Той е роден в фамилията на притежатели на ферма за кафе, само че първата му компания е капиталова компания. Той употребявал облагите от нея, с цел да влезе в бизнеса с кафе.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР