Тяхната тиха любов очарова. Тяхното перфектно допълване ни кара да

...
Тяхната тиха любов очарова. Тяхното перфектно допълване ни кара да
Коментари Харесай

Любовни истории в снимки – Руни Мара и Хоакин Финикс


Тяхната тиха обич очарова. Тяхното съвършено допълнение ни кара да завиждаме, само че благородно, тъй като са толкоз сладки дружно, че няма по какъв начин да не се възхищаваме и да не се умиляваме от любовта им.

Двамата се срещат на снимачната площадка на кино лентата “Тя ” през 2013 година Хоакин е мигновено притеглен от Руни, само че счита, че тя не го харесва. Когато нещо е писано да се случи обаче, то неизбежно се случва. Четири години по-късно двамата още веднъж се оказват на снимачната площадка дружно, където Хоакин влиза в ролята на Исус, а Руни - в ролята на Мария Магдалена в едноименния филм. Тогава любовта пламва и не може да бъде скрита. Започват да се носят клюки за връзката им, а след фотосите на кино лентата към този момент е публично Руни Мара и Хоакин Финикс са двойка.

През 2019 година Руни е видяна да носи годежен пръстен и естествено, стартира да се приказва за предстоящата от всички женитба. Същата година, по време на филмовия фестивал в Торино, където Хоакин печели премия, по време на речта си той загатва: " Едно последно нещо - някъде из залата има един непослушен змей, чийто криле желая да откъсна, да го завия под меко одеяло и да дремя до него вечно. Обичам те! "



Кой ли не мечтае обществено да му се обяснят в обич!?

В края на 2020-та година двойката се трансформира в тройка - ражда се първото им детенце.Те кръщават сина си - Ривър, в памет на починалия брат на Хоакин, който умира трагично през 1993 година от свръхдоза единствено на 23 година В негова чест по време на премиите „ Оскар “ предходната година Хоакин споделя: „ Когато беше на 17, брат ми написа този стих: „ Бягай към спасението с обич, а мирът ще последва. “ Благодаря ви. “

Очевидно и той, и Руни споделят тази философия и без боязън бягат към любовта, която постоянно избавя. Разгледайте галерията ни със фотоси, разкриващи вдъхновяващата обич на Руни и Хоакин.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР