Тя завладяваше сърцата на нацията в продължение на десетилетия, поп

...
Тя завладяваше сърцата на нацията в продължение на десетилетия, поп
Коментари Харесай

Вътре в семейната Коледа на Сила Блек – както синът разкрива коя комедиантка е допусната в семейния дом

Тя превземаше сърцата на нацията в продължение на десетилетия, поп звезда, станала съвсем толкоз огромна, колкото Бийтълс, а по-късно телевизионна фаворитка обичана поради нейния партерен сексапил и „ лора лора се смее “.

И въпреки всичко, когато камерите стопираха и тя се върна със фамилията си, Сила избра да бъде „ госпожа Уилис “, елементарна брачна половинка, майка и неделен готвач на печено, съгласно нейния наследник Робърт Уилис, 53. Това включва Коледа, когато Сила ще предложения семейство от Ливърпул, ще сготви обичайната вечеря с пуйка с всички гарнитури и ще се увери, че някой е намерил 50 пенса в коледния пудинг.

„ Тя обичаше това време от годината и постоянно се опитваше да направи Коледа специфична “, споделя той. „ Тя постоянно се е грижила да сложим къс с кайма и чаша шампанско за Дядо Коледа и морков за Рудолф. Нашата баба и пралеля Нели идваха от Ливърпул. Беше ни разрешено да отворим един подарък на Бъдни вечер, след което трябваше да изчакаме след обяд, с цел да отворим останалите. След това гледахме р...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР