Тя спокойно може да се изявява като професионален фотомодел и

...
Тя спокойно може да се изявява като професионален фотомодел и
Коментари Харесай

70 години ли? Не може да й ги дадете

Тя умерено може да се изявява като професионален фотомодел и към днешна дата. Sofia24.bg ще ви опише за Кристи Бринкли, която през днешния ден навършва 70 години. 70 години ли? Никога няма да й ги дадете. Бившият топ модел и актриса нашумя в края на 70-те и 80-те години на предишния век с корицата на Sports Illustrated Swimsuit Issues, като в последна сметка се появи на невиждани три поредни корици през 1979, 1980 и 1981 година.

Тя постоянно разгласява фотоси в персоналния си профил в Instagram. От фрагментите излиза наяве, че е в отлична физическа форма и към момента наподобява необикновено. Бринкли непретенциозно отбелязва, че тайната на красивата й фигура се крие в генетиката. Известно е обаче, че тя тренира доста, като едно от обичаните и неща е да върви на пилатес. Но също по този начин тя тича, кара колело и уейкборд. Любопитен факт е, че от 13-годишна въобще не яде месо. Не употребява и захар, само че в никакъв случай не се лишава от обичания си черен шоколад. 

Винаги стартира деня си с чаша топла вода, овкусена с прясно изцеден лимонен сок. Понякога в напитката си поставя малко мед и кайенски пипер. Кристи Бринкли е родена в Монро, Мичиган на 2 февруари 1954 година. Кристи Бринкли има три деца и четири брака зад тила си.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР