Тя ще се проведе от 11.00ч., в конферентната зала на

...
Тя ще се проведе от 11.00ч., в конферентната зала на
Коментари Харесай

БНР Бургас организира дискусия на тема "Туризъм. Възможности за реализация. Нови правила"

Тя ще се организира от 11.00ч., в конферентната зала на Центъра за модерно изкуство и районна библиотека в Бургас. В нея ще вземат участие представители на министерството на туризма, необятен кръг от специалисти, както и учениците от 12 " Б " клас на Професионалната гимназия по туризъм, с техния учител Таня Шурелова. 

Дискусията е част от плана на БНР „ Нашата Европа “. Той се осъществя взаимно с Бюрото на Европарламента в страната. Всъщност плана има за цел популяризирането на една неповторима самодейност на Европейски Съюз озаглавена Конференция за бъдещето на Европа. Нейната задача е да насърчи европейските жители интензивно да вземат участие с хрумвания, рекомендации и оферти за бъдещето на Европа. Това е и задачата на полемиката за туризма. Всички хрумвания споделени в нея ще намерят място в многоезичната цифрова платформа на Конференцията. Конференцията за бъдещето на Европа не може без нашето интензивно присъединяване в тази платформа.

Срещата ще може да се наблюдава онлайн в страницата на медията във фейсбук. Можете да се включите в нея и посредством ZOOM:

Meeting ID: 997 0228 0134
Passcode: 627835

По време на полемиката ще бъдат сложени въпроси значими за бранш туризъм като – общи правила и протокол за пътуването на европейските жители в Европейски Съюз, подкрепяне на туристическия отрасъл като един от най-засегнатите от пандемията, общи условия и ограничения, които би трябвало да бъдат наложени в бранша за ограничението на разпространяването на COVID-19.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР