Тя се призна за виновна и сключи споразумение с прокуратурата

...
Тя се призна за виновна и сключи споразумение с прокуратурата
Коментари Харесай

Каква присъда получи Мария Генова, спипана с кокаин зад волана

Тя се призна за отговорна и подписа съглашение с прокуратурата

44-годишната бургазлийка Мария Генова , която на 26-ти септември бе хваната да ръководи фирмения си автомобил „ Форд Фиеста “ след приложимост на кокаин, получи 5 месеца условно с 3-годишен изпитателен период.

Тя се призна за отговорна и подписа съглашение с прокуратурата. Според решението на Районния съд в Бургас, книжката ще й бъде отнета за 11 месеца.

Определението е дефинитивно и не предстои на обжалване.

Мария Генова към момента не е изправена на съд за откритата марихуана в дома й. Както Флагман.бг още през септември писа, в жилището й, ченгетата откриха 2 кг марихуана.

Това може би е една от последните присъди за опиати, открити посредством така наречен Драг тест. Днес синдикалният полицейски водач Генади Тенев се изцепи в народен ефир, че тестванията не отчитали тъкмо, а разнообразни полицейски източници през целия ден изясняват по медиите в какви случаи излизал позитивен резултат, с което тотално минираха цялата работа на Министерство на вътрешните работи по тази линия. 

Оттук нататък, даже треторазряден юрист, ще построи защитната си теза точно на тези изказвания, а с цел да е несъмнено и обществото, и съда, че тестванията са безгрежни явно ще би трябвало да се промени системата на тестване.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР