Тя се глези на почивка в един от най-баровските курорти

...
Тя се глези на почивка в един от най-баровските курорти
Коментари Харесай

Духна му под опашката: Бившата на ергена Виктор избяга с богаташ

Тя се глези на отмора в един от най-баровските курорти на света – Шамони. Травъл блогърката спря да крие връзката си с Борислав Ивчев, който е компютърен експерт. Има доста финанси и може да обезпечи незабравими прекарвания на приятелката си. Част от тях включват разходки до Италия, возене с панорамен въжен превоз, от който се откриват чудни гледки.

Шамони в източна Франция е в топ 10 по скъпотия в Европа, като мястото е желано за зимни спортове и отмора от голф играчът Тайгър Уудс. Най-дългата писта тук е 24 километра, а общия им брой за цели курорт е 262.

В същото време Виктор тренира настойчиво за „ Денсинг старс “. Мария няма никакво  време и предпочитание да го гледа. Тя е на крилете на любовта. Тарашманова е и запалена сноубордистка и всяка година хвърля луди пари по ски курорти.

Именно ексцентричните й занимания се оказаха преломна точка за раздялата с Виктор. Мария давала всичките си пари за пътешествия, а това издразнило Виктор. Самият той въобще не можел да си разреши толкоз чести пътувания и все по-рядко я придружавал. В последна сметка това ги отдалечило и се разделили.

Автор: hotnews.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР