Тя прогнозира, че 46-ото Народно събрание няма да излъчи правителство

...
Тя прогнозира, че 46-ото Народно събрание няма да излъчи правителство
Коментари Харесай

Боряна Димитрова: Най-големи щети ще понесат протестните партии


Тя предвижда, че 46-ото Народно заседание няма да излъчи държавно управление и посочи, че оттук насетне всички изчисления се вършат в обстановка, в която часовникът върви обратно.

" Идва моментът, в който към този момент пред гласоподавателят ще може да се слага въпросът кой ще калкулира минимум вреди от тази обстановка, която беше и парадоксална, и неуместна, която сподели доста малко ниво на подготвеност и на запаси политическите сили и президентът да съумеят да овладеят една такава политическа рецесия.... Основните старания са ситуирани върху това, че всеки прави повече или по-малко разумни или алогични дейности, с цел да излезе изсъхнал от водата ".

Според социоложката преди всичко вреди ще понесе първата политическа мощ в Народното събрание - " ИТН ". " Преди всичко за метода, по който тя реши да води договарянията и консултациите, методът да наложи едно свое държавно управление единствено с 65 депутати. Суверенът, както споделя водачът на Има Такъв Народ, не беше дал задоволително самостоятелна власт на тази партия, че тя независимо да реши по какъв метод да наподобява идващото държавно управление ".

Димитрова акцентира, че и при останалите партии на митинга ще има вреди, тъй като публичните упования са били към трите партии да се образува болшинство и да се излъчи държавно управление.

" Много сериозният въпрос е, в случай че не могат да образуват държавно управление партиите, които се оповестиха против модела на статуквото, какво ще се случи в един идващ парламент? ".

Димитрова дефинира политическата обстановка като несигурна и позволи на последващи парламентарни избори ГЕРБ да покачат резултата си.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР