Тя никога не е била срамежлива, освен това в последно

...
Тя никога не е била срамежлива, освен това в последно
Коментари Харесай

Сексапилната някога Лорън сега плаши с вида си

Тя в никакъв случай не е била срамежлива, също така напоследък постоянно обича да опитва с пластичните интервенции за сякаш по-красива визия. Но Лорън Гуджър изглеждаше по този начин в събота вечер в Лондон като че ли е попрекалила с обичаните си филъри.

31-годишната някогашна звезда на английското риалити предаване TOWIE не разреши на устните й да вземат връх над останалата част от външния й тип като сподели и другите си хирургично усъвършенствани места от тялото си.



Лорън постоянно е била откровена за многочислените усъвършенствания, които е претърпяла откакто стана известна или по-точно след началото на TOWIE през 2010 година, където тя беше в центъра на всички събития.



След промяна на носа и гърдите, русокоската бе изключително привлечена към филърите за устни, само че през 2016 година тя ги отстрани и се закле да се отърве от инжекциите.



Въпреки двугодишното й заричане, тя наподобява се е върнала още веднъж към навика си, обвързван с филърите, което се вижда при нощните й похождения в Лондон. И се вижда ясно, че в този момент е придобила много плашещ тип.

Превод и редакция: БЛИЦ


Риалити звездата през 2010 година
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР