Тя е сред най-популярните инфлуенсъри и едно от любимите ни

...
Тя е сред най-популярните инфлуенсъри и едно от любимите ни
Коментари Харесай

Ако сте в Париж, посетете ресторанта на Жан Дамас!

Тя е измежду най-популярните инфлуенсъри и едно от обичаните ни френски девойки. Разпознаваме я по безупречно подбраните типичен дънки, постоянно в композиция с къса жилетка, по роклите с флорални претекстове, по сламената кошница и несъмнено, по аленото червило. Точно поради него Жан Дамас избира името на стилния й бранд да бъде. Парижанка до мозъка на костите си, носейки вдъхновението на Джейн Бъркин и Бриджит Бардо, Жан умее да се любува на живота и въплъщава това joie de vivre, което ние толкоз доста желаеме да прихванем от французойките.

Тя за следващ път сподели, че може да си проправя път там, където никой не чака да го направи и малко откакто откри първия бутик на Rouje (преди това предлага марката си единствено онлайн), отвори и първи ресторант – Chez Jeanne . Място, което сигурно ще се трансформира в наложителна instagrammable спирка в Париж, изключително за нейните почитатели, а те към този момент са над милион.
    View this post on Instagram           
A post shared by Jeanne (@jeannedamas) on Sep 30, 2019 at 4:47am PDT

Въпреки че е израснала в ресторанта на родителите си, където като дребна виждала измежду гостите Джони Холидей и Жан Пол Готие и до през днешния ден пази загатна за тези дълги, шумни и напоени с вино вечери, в никакъв случай не си е представяла, че ще отвори собствен. Но когато преди година родителите й се отхвърлят от този бизнес, Жан взема решение, че може да продължи тяхната пристрастеност към хубавата храна. Затова менюто в ресторанта включва сезонна и здравословна кухня, дребни френски тапаси, подбрана селекция от виновност и десерти по рецептите на баба й.
    View this post on Instagram           
A post shared by Jeanne (@jeannedamas) on Sep 30, 2019 at 7:19am PDT

Място за среща с другари, с нови хора, в което звучи хубава музика – по този начин разказва Дамас своето ново място. „ Предвид че татко ми беше началник готвач, имах странни привички като дете. От доста дребна се хранех със стриди и с самун, намазан с гъши дроб. Мога да хапвам всичко “, споделя Жан пред френския Vogue. Казва още, че няма храна, която не би пробвала, само че сигурно не може без паста със сьомга, сирене и алено вино. Нищо изненадващо за французойка, нали? А ние знаем, че при идващото си вървене до най-романтичния град ще минем през Rue Bachaumont, където се е приютил Chez Jeanne .

 
А ето по какъв начин ни въодушевява със стила си!

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР