Тя е само на 16 години, но вече се превърна

...
Тя е само на 16 години, но вече се превърна
Коментари Харесай

Коя е 16-годишната българка, която очарова италианците в X Factor

Тя е единствено на 16 години, само че към този момент се трансформира в същинска музикална сензация в Италия, с помощта на присъединяване си в X Factor. Никол Паласчев а безусловно сграбчи сърцата на аудитория и жури в италианския X Factor, а към този момент е на стъпка от финалите в шоуто. 16-годишната българка е измежду 12-те крайни участници в музикалното шоу, написа каналът във vbox7.

Nika Paris , както е известна в Instagram, продължи напред, а присъединяване ѝ е същинска сензация в Италия. Следващата изява на нашенката е на 28 октомври, когато започват живите концерти . Никол Паласчева е единствената чужденка в 15 годишната история на X Factor Италия, която доближава до по този начин наречените " лайфове ", пишат разнообразни медии.
                 

Само в TikTok Никол има над 1 млн. гледания на нейните участия в шоуто, като с този резултат действително е преди всичко измежду всички нейни съперници в предаването, споделя музикалният наставник на младата изпълнителка Дарияна Куманова 

Красивата Никол е родена в София и е ученик на френския колеж " Виктор Юго ", а сега и на Международна гимназия Златарски. Тя има пристрастеност към френската просвета, с помощта на дядо си, който бил огромен франкофон, само че знае също британски, испански и италиански .
                 

Никол обожава да спортува и да готви. Има опит в леката атлетика в школата на Тереза Маринова, тренира пилатес, кара ски, а сутрините ѝ не минават без jogging. Готвенето ѝ е пристрастеност и го прави от дребна, тъй като баща ѝ има ресторант. Майката на Никол пък я насочва към музиката, когато усеща, че тя има гений.
                 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР