Тя е певица, победител в петия сезон в “Гласът на

...
Тя е певица, победител в петия сезон в “Гласът на
Коментари Харесай

Българската Джанис Джоплин между музиката и каузите



Тя е певица, победител в петия сезон в “Гласът на България “. Наричат я българската Джанис Джоплин. Тя е част от екипа и на доста други организации, които оказват помощ на хората да търсят своята еднаквост. Завършва обществени действия в Софийския университет, изкушена е от редица публични дела. Тя е Ния Петрова и е основен воин в “Нашият ден “.

“И като дребна съм пробвала да се занимавам с музика, отказвала съм се или не е било моето все още. В някакъв миг, като намериш верните хора към теб и като се отпуснеш да го правиш, просто потегля единствено.

Може би беше по един от най-баналните способи. Просто в учебно заведение намираш едни хора, които са като теб, и стартирате да вършиме едни и същи неща и си намираш мястото. "



“Гласът на България “

“В шоуто попаднах още веднъж през хора. Много другари са ми казвали: “Защо не пробваш, за какво не се явиш? “ Накрая просто отидох.

След като завоювах формата, стопирах да се чудя дали ще върша това просто като занимание или като нещо, което ей по този начин минава около живота ми. Осъзнах, че желая да го върша и ще го върша по-професионално, по-постоянно.

Стилът ми се разшири. Преди, мисля, че имах един жанр, в този момент разнообразявам непрекъснато сред неща, които желая да тествам. Не мога да заставам в едни жанр. “

Стилът

“Понякога пея песни, които са по-рок, по-интензивно звучащи. В идващия миг се пущам по напълно различен метод. В момента работя върху план, който е тъкмо това – по малко от доста от нещата, който върша. Наесен ще покажа върху какво работя. “



Присъствието и във Фондация „ Сингъл Степ “  – за подкрепяне на младежи от ЛГБТИ.

“Там започнах като доброволец, когато те започнаха да имат чат за поддръжка, в който взех решение да взема присъединяване. Екипът е основан от чудесни хора и видях по какъв начин в България можеш да правиш тези неща както би трябвало, да работиш в неправителствения бранш и да вършиш нещата, тъй че да се развиват напред. Занимавам се основно с координирането на плановете. 

Идеята е да има човек насреща, който по-скоро да те чуе. Както в това отношение, по този начин и в доста други. Извън това постоянно съм работила с деца от институции, с учители, няма нещо, което просто по този начин да те спре и да се занимаваш единствено с него. “

Разговора можете да чуете от звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР