Тя е отличничка от Френската гимназия и много талантлив състезател

...
Тя е отличничка от Френската гимназия и много талантлив състезател
Коментари Харесай

Милена Николова вече е хегемон в боксовата си категория, спечели и Купа България

Тя е отличничка от Френската гимназия и доста надарен играч

Талантливата бургазлийка се трансформира в цялостен хегемон в боксовата си категория - до 52 кг за девойки и завоюва Купа България от Държавно персонално отборно състезание. 

14-годишната надарена спортистка се показа ослепително на кръга и не остави никакви шансове на конкуренцията си . Треньорът и Калоян Димов от БК " Победа Черноморец " бе извънредно удовлетворен от триумфа й.

Милена е възпитаничка на ПГРЕ " Георги Стойков Раковски " с профил френски език. Тя е отлична ученичка и една от дребното състезателки, които не са от спортни учебни заведения, профилирани с бокс. В женския бокс в Бургас до в този момент не е имало триумфи като нейните.



Талантливата спортистка се прочу в боксовите среди преди година, когато се показа ослепително на първото си съревнование и стана вицешампион.

Тогава никой от съперниците не я слагаше измежду любимците, а бургазлийката мачкаше с лекост съперниците си, загатвайки за извънреден капацитет. След това тя стартира да печели шампионат след шампионат, трансформирайки се в сензация.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР