Тя е една от общо тримата задържани при полицейска акция

...
Тя е една от общо тримата задържани при полицейска акция
Коментари Харесай

Бременната каналджийка - позната на МВР. Карала дрогирана frognews.bg

Тя е една от общо тримата арестувани при полицейска акция през днешния ден. Хванати да транспортират сирийци в петък са били още двама души, измежду които и боен, който е брачен партньор на бременната жена. От Министерство на вътрешните работи считат, че родилката е била употребена от другите двама каналджии за прикритие. 

 

Пред публицисти вътрешният министър Иван Демерджиев уточни, че карцерът на тримата трафиканти е разследване от разработка на Военна полиция. Те са били следени от дълго време. 

 

Припомняме, че в петък следобяд осем мигранти от Сирия са били натоварени в три коли. Единият автомобил, в който са се намирали четирима от мигрантите, бил ръководен от бременната жена. До шофьорката е пътувал български жител, помощник в схемата за трафик.

 

Близо до тях в пилотна кола се е движил и ефрейторът от Пловдив.

 

Другата част от групата мигранти са били изоставени в хасковския парк Кенана, поради аварирал автомобил. Обещано им било да се върнат за тях и да ги вземат.

 

Снощи военният съд в Пловдив е оставил под непрекъснат арест двамата трафиканти, а бременната жена е в болница под наблюдаване.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР