Тя е една от най-дълго членувалите модели в световния бранд

...
Тя е една от най-дълго членувалите модели в световния бранд
Коментари Харесай

Изпратена от Рая: Моделка на Victoria's Secret остана само по шапка в ГОРЕЩА каубойска ФОТОСЕСИЯ !

Тя е една от най-дълго членувалите модели в международния бранд Виктория сикрет, като се включва в екипа през 2015 година. С последната си фотосесия Алесандра Амбросио ще накара сърцето ви да форсира ритъма си, написа Mail Online. Снимайки се като в Аспен, 36-годишната бразилка несъмнено потвърждава, че към момента си я бива.



Алесандра, която захвърли горното, облече изкусително скромността си, прегъщайки каубойската си шапка откакто я смъква от красивата си глава.


Красивата брюнетка неотдавна показа, че майчинството е предизвикало доста промени във физиката й. " Чувствах се 100% сигурна в себе си, след което родих дете. Сега, откакто към този момент съм майка, се усещам малко по-забавно да фотографирам по долни дрехи. Тялото ми в никакъв случай няма да се върне към предходната си форма. Каквото и да ви споделят хората, това е просто невероятно ", споделя хубавицата.





" Но аз мисля, че тялото ми в този момент е по-красиво от преди. Изглежда по-оформено ", добавя тя.



Алесандра е майка на две деца - Анжа, 9 и Ноа, 5. Тя е сгодена от 2008 година, само че по този начин и не се вземат решение на женитба с обичания й.



" Когато направя сватбата, ще бъде нещо пъклен особено, по тази причина не желая да избързвам ", споделя Алесандра. Засега тя се концентрира над майчинството, което тя твърди, че и е дало нова преспектива върху двата й живота - този на майка и на модел.







Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР