творените връзки, известни още като полигамия по взаимно съгласие, са

...
творените връзки, известни още като полигамия по взаимно съгласие, са
Коментари Харесай

Тайната за създаване на отворена връзка

творените връзки, известни още като полигамия по взаимно единодушие, са връзки, при които двойката се съгласява да има други сантиментални или полови сътрудници. В такова партньорство, в случай че си падате по някого, можете да извършите фантазиите си с тях и това няма да се смята за невярност на вашия сътрудник или брачен партньор.

Според изследванията на университета в Мичиган, една на всеки 25 двойки е в Съединени американски щати е отворена връзка; това значи, че близо 2,8 милиона двойки в Съединени американски щати имат отворена връзка. Няма доста статистика за отворените връзки, само че тези типове партньорства набират известност освен в Съединени американски щати, само че и по целия свят. Ако търсите да влезете в такава връзка, ето няколко съвета по какъв начин да го накарате да работи.

1. Обсъдете разпоредбите

Като двойка би трябвало да проведете откровена полемика за това по какъв начин ще работят вашите отворени връзки. Повечето хората, които са в или са се пробвали с полигамия по взаимно единодушие, споделят, че разпоредбите са това, което прави връзката сполучлива или не. Например, едно от разпоредбите, по които можете да се съгласите, е да не се срещате с другари. Друго значително предписание може да бъде, че би трябвало да се информирате, когато виждате някой различен. Ако планирате да посетите професионални компаньонки в София, с които ще ти е добре, уведомете колегата си. Можете също по този начин да се съгласите да не прекарвате прекалено много време с второстепенни сътрудници, с цел да избегнете прекомерно привързване към тях.

2. Винаги използвайте отбрана

Това е наложително. Ако ще имате повече от един полов сътрудник, би трябвало да се сигурни, че употребявате отбраната от самото начало. Никой не желае херпес или друго полово заболяване. Ще бъде добре, в случай че обмислите постоянно да се тествате за ППБ откакто отворите връзката си.

3. Бъдете почтени едни с различен

Идеята да имате отворена връзка може да ви звучи вълнуващо като двойка, само че откакто я изпробвате, един или всички от вас може да не се усеща комфортно в нея. Така че да можеш да споделиш по какъв начин се чувстваш във връзка с събитията почтено, е жизненоважно. Искате да избегнете обстановка, в която сътрудник крие същинските си усеща към отворената връзка, с цел да поддържа другия благополучен. Такъв сюжет евентуално ще сътвори обилни проблеми на връзката ви рано или късно.

4. Бъдете готови за провокациите

Не е елементарно да си в отворена връзка. Например, може да се ревнувате, виждайки приятелката или приятеля си с някой различен. Трябва да намерите метод да преодолеете възприятията си, в случай че отворената ви връзка ще работи. Знаем, че това няма да е елементарно. Предизвикателствата, пред които сте изправени, ще бъдат доста, само че това не би трябвало да ви стопира от това да продължавате. Започнете отворената си връзка, очаквайки да се срещнете с доста провокации, и когато провокации дойдат, да сте подготвени да обсъдите по какъв начин ще се справите с тях.

Отворените връзки към момента имат стигма към тях. Ако обаче решите да влезете в такава връзка, прекарването на време в научаване за това по какъв начин работят и диалози с колегата ви, ще усили възможностите да съумеете!

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР