Творческият импулс на писатели, художници, танцьори, певци, актьори, музиканти, режисьори

...
Творческият импулс на писатели, художници, танцьори, певци, актьори, музиканти, режисьори
Коментари Харесай

Хелън Мирън: Творческият импулс никога не ще бъде задушен

Творческият подтик на писатели, художници, танцьори, артисти, артисти, музиканти, режисьори в никакъв случай не ще бъде задушен, а в най-близко бъдеще ще разцъфне отново с нова сила и схващане за света ни. Нямам самообладание това да се случи!

Това споделя английска театрална, кино и телевизионна актриса Хелън Мирън, която е тазгодишният създател на посланието за Световния ден на театъра 2021. Ден, който креативната колегия и света означават на 27 март.

В своето обръщение неповторимата Мирън, която нееднократно през последната година сигнализира за паниките на театралната промишленост във Англия, споделя: " Измина една прекомерно тежка година за представленията онлайн, за доста създатели, механически служби и основатели на театралното изкуство, сблъскани с компликациите в една специалност, към този момент преизпълнена с неустановеност. Вероятно точно тази непрекъсната неустановеност ги е приучила да оцеляват посредством остроумие и кураж и в тази пандемия. В тези нови условия въображението им към този момент се преобразува в находчив, занимателен и трогателен метод за другарство, значително посредством, несъмнено, на Интернет. Откакто са на тази земя, хората си описват истории един на различен. И прелестното ни единство посредством театъра постоянно ще продължава да съществува, до момента в който ни има нас ", декларира дамата на огромния кръст на Британската империя, представена от Съюза на артистите в България в превода от Сава Драгунчев.
Според 72-годишната актриса креативният подтик на писатели, художници, танцьори, артисти, артисти, музиканти, режисьори в никакъв случай не ще бъде задушен, а напълно скоро ще разцъфне отново и тя няма самообладание това да се случи.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР