Твърденията, че Путин манипулира изборите в София чрез Ваня Григорова

...
Твърденията, че Путин манипулира изборите в София чрез Ваня Григорова
Коментари Харесай

Кутев: Геополитиката няма нищо общо с Ваня Григорова

Твърденията, че Путин манипулира изборите в София посредством Ваня Григорова и нелепост от върховен порядък. Това съобщи пред бТВ Антон Кутев, някогашен представител на служебното държавно управление.

„ Ваня Григорова не е болшевик. Повярвайте ми аз познавам много комунисти за дългата си работя в Българска социалистическа партия. Тя е социалдемократ с профсъюзен уклон “, изясни той.

Кутев посочи, че лявото в България се състои „ минимум от 10 съставки вътре – комунисти, социалисти, анархисти, социалдемократи и др “. „ Истината е, че комунистите са минимум измежду тях. Казвам го от персонален опит “, добави Кутев.

На въпроса какъв брой са проводниците на съветския ползи в България, той отговори: „ Проводниците на съветски ползи при Ваня Григорова ги няма, това го виждам от нейните тези. Геополитиката и Путин нямат нищо общо с изборите на Ваня Григорова. Това е небивалица на някои кръгове, които желаят да я уязвят “, акцентира Кутев.

Неговият съвет към тези кръгове е: „ За да уязвите някой чисто ПР и да извършите един слух задоволително активен, в него би трябвало да има детайл на истина. Това, че Путин манипулира изборите посредством Ваня в София е нелепост от върховен порядък и нямам по какъв начин с нея да обърнете вота. Напротив! “. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР