Твърдение за полицейско насилие взриви социалните мрежи. Баща на 19-годишно

...
Твърдение за полицейско насилие взриви социалните мрежи. Баща на 19-годишно
Коментари Харесай

Бащата на пребитото 19-годишно момче в Плевен: Удрян е докато не изпада в безсъзнание

Твърдение за полицейско принуждение взриви обществените мрежи. Баща на 19-годишно момче написа обява в обществените мрежи, че синът му е бил е бил пребит от четирима служители на реда , в извънработно време.

Случаят е от 11 февруари, по думите на бащата – в 04:00 часа през нощта пред дискотека в Плевен.

Момчето било нападнато на излизане от заведението, като съгласно описа на бащата е бил удрян до момента в който е изпаднал в безсъзнание . Спират да го бият чак когато си гълта езика и стартира да умира, написа бащата. Охраната на заведението се е намесила и е избавила живота му.



Според източници на е почнало вътрешно следствие в системата на Министерство на вътрешните работи . Официално – на запитването ни дадоха отговор, че в Областната дирекция в Плевен са сезирани и вършат инспекция.

" Те са служители на реда и са от звеното за бързо реагиране ", съобщи в ефира на NOVA бащата на 19-годишното потърпевшо момче - Константин Недялков.



Той описа, че служителите на реда са чествали в прилежащо заведение до това на сина му и негов другар. Двете момчета имали спор с друга група техни връстници. " Но това е друго от спора с служителите на реда, които се намесват и по този начин стартира багра с тях ", изясни бащата. 

Той твърди, че не е имало сборичкване сред двете групи момчета, което да е предизвикало намесата на служителите на реда. " Те просто са пристигнали и са почнали да раздават правораздаване ", твърди още той. 

Побоят над 19-годишното момче продължава до момента в който то не изпада в безсъзнание. 

" Седял е в безсъзнание повече от 2 минути . Докато защита не идва да му извади езика ", споделя бащата.

Вижте целия роман във видеото.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР