Твърде вероятно е евентуалното правителство на Асен Василев да поиска

...
Твърде вероятно е евентуалното правителство на Асен Василев да поиска
Коментари Харесай

Плановете на кабинета „Василев” включват вот на доверие след 6 месеца

Твърде евентуално е възможното държавно управление на Асен Василев да изиска избор на съмнение, който да се състои 6 месеца откакто бъде определено. Такова мнение се постанова измежду договарящите за новия кабинет политици. 6-месечният период е обвързван с осъществяването на управническата и законодателна стратегия, която би трябвало да осъществя държавното управление.

Тази заран за вероятен избор на съмнение загатна съпредседателят на Демократична България Атанас Атанасов по Нова ТВ. „ Тук се прецизира интервал от 6 месеца с тези ограничения, след коеито би трябвало да последва нещо, в последна сметка ”, уточни той.

След него в същата посока приказва и депутатът от Политическа партия Настимир Ананиев. „ Когато си поставяш кокретна период и имаш стратегия, би трябвало да видиш какво си приключил ”, посочи Ананиев.

И двамата бяха безапелационни, че няма смисъл от трикове, с цел да бъде определено държавно управление, в случай че то не разполага по-късно с парламентарно болшинство от най-малко 121 депутати.

Атанасов отхвърли, че ще се търси поддръжка от ГЕРБ-СДС и Движение за права и свободи за болшинство. Но ще продължат диалозите с обособените депутати от Има Такъв Народ. Според десния политик не може да се приказва, че отцепването на парламентаристи от партията им е аморално. 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР