Тв звездата консумира зеленчука чудо само в пресен вид Eмблематичната

...
Тв звездата консумира зеленчука чудо само в пресен вид Eмблематичната
Коментари Харесай

Радина Червенова слабее със спаначена диета

Тв звездата употребява зеленчука знамение единствено в свеж тип

Eмблематичната говорителка на Българска национална телевизия Радина Червенова преди дни навърши 65 години. За тв звездата, която продължава да грее от дребния екран и има своя графа в утринното предаване на Би Ти Ви „ Преди обед ”, като че ли времето е спряло. Несъмнено съвършената й и младежка визия буди завистта на редица нейни колежки, само че Радина е безапелационна, че усъвършенствания по себе си няма и в никакъв случай не би си направила.

Тя обаче разкри какви са дребните й секрети и хитрости, които ползва ежедневно, с цел да има разцъфтял и юношески външен тип. Бившата водеща на „ По света и у нас ” е измежду дребното известни персони, които в никакъв случай не са имали проблем с тежестта и килограмите, а съгласно нея това се дължи на дългогодишната й обич към спанака. Радина консумирала зеленолистния зарзават единствено в свеж тип най-малко 3 пъти седмично. Приготвяла го под формата на салата, към която добавяла зехтин, кедрови ядки, сушени домати и балсамов оцет. Спанакът съдържа доста витамини, минерали и съединения, които могат да имат разнообразни изгоди за здравето.

Доказано той въздейства положително върху контрола на кръвната захар при хора с диабет, понижава риска от рак, усъвършенства здравето на костите, цялостния тонус и битката с наднорменото тегло. Една порция салата от недопечен спанак съдържа по-малко от 10 калории, което е незначително малко количество. Проучване потвърдило, че е измежду най-подходящите съставки за диети. 43% от участничките в него отслабнали доста, откакто в продължение на три месеца всеки ден консумирали от този зарзават. Освен това при 95% намалял гладът за сладко. Редовната консумация на спанак може да отбрани кожата от ултравиолетовите лъчи и да подтиква синтеза на колаген, тъй като съдържа витамините С и А, които подкрепят хубавата и еластична кожа. Магнезият и желязото в него пък се борят с косопада, а биотинът заздравява чупливите нокти.

Радина се научила да го хапва още като напълно млада. Тв звездата твърди, че не е по никакъв начин капризна във връзка с храната и не си постанова строги ограничавания. „ Мисля, че това, което организмът ти демонстрира, е най-точното. Щом това искаш, щом това ти харесва, значи ти е належащо ”, споделя журналистката. Тя не крие, че обожава и риба, която се консумирала ежеседмично в тяхното семейство. Не страняла от тестени произведения и десерти, само че хапвала с мярка. Въпреки че е извънредно натоварена в професионален проект, Червенова продължава да намира време за спорт. Още като дребна упражнявала гимнастика, тенис, фигурно пързаляне и какво ли още не. Най-интензивно се занимавала с плуване от първи до шести клас и даже ходела по надпревари. „ Така че съм привикнала и постоянно намирам време за спорт. Просто чувствам, че ми е належащо за тонус ”, изяснява водещата. Последната й пристрастеност е йогата, с която заменила фитнеса. Практикувала най-малко 2 пъти седмично.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР