Тв водещият на сваленото от ефир Сделка или не Румен

...
Тв водещият на сваленото от ефир Сделка или не Румен
Коментари Харесай

Румен Луканов фалира, вижте колко пари изгуби

Тв водещият на сваленото от ефир " Сделка или не " Румен Луканов се провали в бизнеса си с вино и пица на парче, написа HotNews. Той държеше повече от година и половина бар за алкохолни питиета " Румен точка уайн " в топ центъра на София на ул. " Алабин ". След като видя, че обекта му е мъчно да се самоиздържа от виновност, отвори и тезгях за пица на парче.

От няколко дни водещия обаче е затворил и двете. Цялата структура на заведението му е разрушена, скъпата мебелна обшивка е изнесена от обекта, който е в очакване на идващ наемател.

Припомняме ви, че предприемача Луканов имаше и магазин за вино в друга част на София (на бул. Патриарх Евтимий " ), само че и той не просъществува дълго. Притиснат от липса на клиенти и солидни отговорности, водещия бе заставен да го затвори през април тази година. " Затворих го поради липса на клиенти. С тези поправки поради метрото хората отвикнаха да минават по булеварда и няма смисъл да върша разноски. Още повече че другите ми два магазина са наоколо и всеки искащ може да мине оттова ", обясняваше преди време Луканов. Очевидно обаче и другите му обекти са застрашени и ето на към този момент затвори втория от тях. Макар и да твърдеше, че бизнеса там е вървял безпроблемно.

Отчетите на компанията, стопанисваща обектите, демонстрира тъжна картина. Според последния си финансов доклад сдружението е заявило загуби за над 150 бона. Отделно от това има и отговорности за 184 000 лв.. Солидно на минус е и виненият бар на Луканов, държан от друга негова компания.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР