ТВ водещата Мира Добрева, която бе изгонена на крачка от

...
ТВ водещата Мира Добрева, която бе изгонена на крачка от
Коментари Харесай

Жоро Торнев с романтичен жест към Мира Добрева, въпреки удара, който понесе

ТВ водещата Мира Добрева, която бе изгонена на крачка от финала на риалити формата „ ВИП Брадър “, ще се отдаде на сантиментална отмора. „ Днес отпътуваме с Жоро и децата за чужбина, само че не желая да издавам къде.
Имам потребност да се отдалеча от всичко и да си отпочина прочувствено “, разкри журналистката, написа ежедневникът „ Телеграф “.
Мира Добрева бе единствената участничка, която разголи душата си до дъно и показа даже, че мъжът й Жоро Торнев й е изневерил, и то нееднократно.
Той не останал удивен от обстоятелството, че жена му разкри извънбрачните му похождения в народен ефир и даже изпусна нервите си в живото студио. „ Беше сърдит малко.

Дори когато се прибрахме, ме попита „ Е, добре де, за какво сподели, че съм ти изневерил? “. Тогава аз го попитах:
„ А ти за какво ми изневери? “, споделя водещата и добавя: „ Беше малко раздразнителен от всичко, само че му мина. Просто в студиото си е изпуснал нервите “. В предаването Мира показа, че й липсва обич. „ Липсва ми обич и съм му го казвала на Жоро. Той ми споделя, че ми е дал всичко – живота си, децата. Истина е.
Просто аз желая да ме гушка и целува повече. Такава съм си и ми липсват тези неща “, разкри Добрева. Мира споделя още, че е трябвало да си тръгне, защото това шоу е скандално, а това не е нейната мощ и е трябвало да се отдръпна. В шоуто е преоткрила себе си – стигнала е до извода, че има здрава душeвност и здрав темперамент. Мислила се е за по-лабилна преди да влезе.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР