ТВ каналите WNESSTV и Soul&PepperTV вече могат да бъдат намерени

...
ТВ каналите WNESSTV и Soul&PepperTV вече могат да бъдат намерени
Коментари Харесай

БУЛСАТКОM започна излъчване на WNESSTV и Soul&PepperTV


ТВ каналите WNESSTV и Soul&PepperTV към този момент могат да бъдат открити и в главните пакети на водещия сателитен оператор БУЛСАТКОM. Кулинарният канал Soul&PepperTV е на позиция 325 , а WNESSTV на позиция 326 на сателитната услуга и на IPTV.

Изпълнителният шеф на WNESSTV и Soul&PepperTV Иван Тодоров показа, че е извънредно благополучен от постигнатия триумф и има вяра, че още повече фенове ще могат да намерят уместно наличие за себе си в стратегиите на двата канала. “Това е страховит триумф за нас. По този метод приключваме един огромен стадий от основаването и на двата канала, а точно дистрибуцията в главните национални и районни оператори. Този факт ни стимулира и ни дава причина през 2023 година да създадем още повече авторска продукция. Предвиждаме нови програмни схеми, с които оптимално да се разпознаваем от останалите канали и да притеглим още по-голяма публика. Имаме желание да осъществяваме нови излъчвания, утринни блокове и последващи сезони на първото българско кулинарно риалити “Ястие на годината ”, спечелилият в което ще стане явен тази неделя в ефира на Soul&PepperTV. ”

Кулинарното съревнование започва в края на октомври. С неговото основаване продуцентите дадоха сериозна поръчка, която оправда упованията им за повдигане на рейтинга. Водещ на надпреварата е Камен Воденичаров, а професионалното жури е от хора, които освен умеят да готвят, само че и да ръководят сполучливо ресторантьорски бизнеси.

Цялостната идея на кулинарния канал Soul&PepperTV е да стимулира феновете да придобият нюх към здравословната храна и да намерят просветително и в същото време занимателно наличие, показано от свежи лица със завладяващи хрумвания.

По Soul&PepperTV феновете могат да гледат както български излъчвания, по този начин и задгранични продукции. Сред авторските излъчвания са “Лекият път към усета ” с Елена Петрелийска, „ Добре опечени истории “ с водещ Николай Красимиров, “Красота в кухнята с Преслава ” с чаровната певица Преслава Пейчева.

Сред предаваните излъчвания по Soul&PepperTV са и задграничните продукции Lords&Ladles, Hairy Bikers - Northern Exposure и The Chef’s Line.

Програмата на ТВ канала включва още излъчвания за бързи предписания, както и специфични стратегии за феновете на екзотичната индийска и японска кухня, които стават все по-популярни у нас.

WNESSTV е другият канал на основателите на Soul&PepperTV. Той е първият уелнес канал у нас, който на 1 декември навърши на 7 години. Каналът развива концепцията за по-качествен метод на живот. Съдържанието е деликатно подбрано, с цел да повдига тялото и духа на феновете, както и да внесе естетика в техния живот.

В ефира на WNESSTV има отредено време за разнообразни типове тренировки и здравословно хранене, излъчвания за личностно развиване, препоръки за хубост и насоки за здравословен начин на живот. Най-новото предаване по уелнес канала е “Бъди във форма ” с Радослава Тодорова - Рори. А измежду към този момент познатите на феновете излъчвания са “Надя Daily ” - за нововъведения и крачка в бъдещето по разнообразни тематики с водещ Надя Павлова, и “По стъпките на хубостта ” с Гери Дончева - Янков - специфичното време за начин на живот и хубост. Освен това, екипът на канала всекидневно се грижи феновете да бъдат осведомени за протичащото се от всяка гореща точка по света и в България с предаването за настоящи събития и трендове - “WNESSTV Фокус ”.

Новите авторски излъчвания, както и тези, които са се потвърдили във времето, са повишили неведнъж гледаемостта и на двата канала, съгласно формалните статистики за премерване на телевизионните рейтинги.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР