Веригата ресторанти Panera във вторник заяви, че планира да спре

...
Веригата ресторанти Panera във вторник заяви, че планира да спре
Коментари Харесай

Panera ще спре продажбата на кофеинови напитки Charged Sips, за които се твърди, че са свързани с 2 смъртни случая

Веригата заведения за хранене Panera във вторник съобщи, че възнамерява да спре продажбата на своите кофеинови питиета Charged Sips, които са в центъра на голям брой правосъдни каузи.

Компанията последователно ще спре напитките с лимонада, наситени с кофеин, в цялата страна, удостовери представител пред CBS MoneyWatch. Във вторник те към момента бяха налични за закупуване на уеб страницата на Panera.

Този ход идва, когато Panera обновява менюто си, с цел да предложи нови варианти за питиета с ниско наличие на кофеин на фона на обвиняванията, че напитките с кофеин и лимонада са предизвикали два смъртни случая. Друг просител твърди, че заредената лимонада на Panera я е оставила дълготрайни сърдечни проблеми. Panera не уточни за какво последователно отстранява Charged Sips. Компанията не разяснява висящи правосъдни разногласия.

заведе дело против Panera, потвърждавайки, че напитката лимонада, която съдържа по-високи равнища на кофеин от Red Bull и Monster Energy Drink взети дружно, е пристигнала без предизвестие.

Втори иск твърди, че Денис...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР