TUZAR LUXURY MEN’S CLUB бе предпочетен от известен столичен бизнесмен

...
TUZAR LUXURY MEN’S CLUB бе предпочетен от известен столичен бизнесмен
Коментари Харесай

Влудяваща ексцентричност и голи тела в клуб "Тузар"

" TUZAR " LUXURY MEN’S CLUB бе предпочетен от прочут столичен предприемач за екстравагантно частно празненство. В елитния мъжки клуб за същинските ценители на лукса, подбран брой посетители се забавляваха с програмата на супер ексцентричния актьор Joel Alvarez и 3-те сексапилни body models от Маями – Nicole Hill, Nicole Gatrell и Lindsey Van der Hoeven.

Те показаха хитовия си план THE BLACK TAPE PROJECT. Моделите от страниците на FHM and Maxxium USA излязоха единствено по съвършените си тела на сцената на тузарския клуб, с цел да се трансфорат часове по-късно в смело арт произведение.

Припомняме, че клубът отвори порти в най-модерния хотел " Маринела ", на 19-тия етаж, тъкмо против паметния ресторант " Панорама ". Всяка вечер, гостите на " TUZAR " LUXURY MEN’S CLUB ще имат удоволствието, да се насладят на богата вариететна стратегия, на равнището на световноизвестни местоположения.

Частна компания е наела влиятелната локация, с цел да разшири и добави гамата за развлечения и занимания в хотела. Изтънчена конюнктура, секси танцьорки, панорамна панорама и маркови питиета чакат тузарите- посетители на клуба. Достатъчно закачливо е и мотото на клуба - Ела в клуба, бъди тузар!









Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР