Турция само заплашва себе си“ със своята тактика в Източното

...
Турция само заплашва себе си“ със своята тактика в Източното
Коментари Харесай

Дендиас: Турция заплашва себе си

Турция единствено „ заплашва себе си “ със своята тактичност в Източното Средиземноморие, съобщи в сряда гръцкият външен министър Никос Дендиас.
" Със закани и сходно държание потвърждавате на интернационалната общественост нещо, което желаеме да не е правилно, че Турция е казусът в този район ", съобщи Дендиас на конференция по време на посещаване в Обединените арабски емирства, отговаряйки на въпрос по отношение на заканите от Турция за осъществяване на две противоречиви съглашения за морска граница и съдействие в региона на защитата, подписани предишния месец с основаното в Триполи либийско държавно управление.
Дендиас се беше срещал по-рано с сътрудника си от ОАЕ шейх Абдула бин Зайед Ал Нахиян по време на обиколка в Близкия изток, която стартира в Саудитска Арабия във вторник.
„ Това беше третата ни среща за няколко месеца... Анализирахме следствията от двата меморандума, подписани от държавното управление в Триполи и Турция. Бях доста благополучен да видя, че Обединените арабски емирства споделят нашите терзания “, сподели Дендиас.
Двамата външни министри подписаха съглашение за съдействие в образованието на дипломати.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР