Турция отваря границите си с България и Гърция от 1

...
Турция отваря границите си с България и Гърция от 1
Коментари Харесай

Турция отваря от 1 юни границите си с България и Гърция

Турция отваря границите си с България и Гърция от 1 юни, оповестява турският в. " Хюриет ", който през днешния ден разгласява график на подновяването на редица действия, прекратени поради пандемията от ковид.

1 юни е и датата, на която ще бъдат анулирани рестриктивните мерки за излизане на открито и ще бъдат отворени още веднъж ритуалните зали. Салоните, където се организират сватбените тържества, обаче ще проработят чак месец по-късно - на 1 юли. 

Относно разхлабването на рестриктивните мерки за пътувания и туризъм графикът планува отварянето на граничните пунктове с Гърция и България да бъде изтеглено за 1 юни. От 27 май, директно след празника Рамазан байрам, хотелите, мотелите и пансионите в страната ще стартират да одобряват гости. 

Самолетните полети по вътрешни линии се възобновяват също от 27 май, разкрива още изданието. 

Други турски вестници също разгласиха през вчерашния ден сходни графици, заяви Българска телеграфна агенция в прегледа си на турския щемпел. В проекта, показан от в. " Истиклял ", се предвиждаше граничните пунктове със страни, " които са сложили епидемията под надзор ", да бъдат отворени за прекосяване чак на 15 юни. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР