Турското министерство на здравеопазването опроверга информацията, че Анкара се е

...
Турското министерство на здравеопазването опроверга информацията, че Анкара се е
Коментари Харесай

Турция не се е отказала от руската ваксина Спутник V

Турското министерство на опазването на здравето опроверга информацията, че Анкара се е отказала от закупуването на съветската   " Спутник V “. Москва също отхвърли появилите се клюки, заяви БНР.
“Новината, която ненадейно се появи през вчерашния ден през втората половина на деня, е просто неистина. Което се удостоверява освен от фактическото положение на нещата, само че и от формалното изказване на управлението на турското министерството на опазването на здравето. Благодаря им за бързата реакция “. Това съобщи Александър Гинцбург, началник на Националния център по епидемиология и микробиология " Гамалея “, където беше създадена имунизацията. Той добави, че броят на имунизираните досега против Covid-19 в Русия надвишава 150 хиляди души.
 Руски специалист: Ако пиете алкохол и се ваксинирате, може даже да умрете Руски специалист: Ако пиете алкохол и се ваксинирате, може даже да умрете
Пиенето на алкохол през интервала на имунизация против ковид може фрапантно да понижи успеваемостта на имунизацията. Това сподели нарколог...
Масовата имунизация във всички райони на Русия би трябвало да стартира до края на седмицата, оповестиха от секретариата на вицепремиера Татяна Голикова. Приоритетно ще бъдат имунизирани рисковите групи - лекарите, учителите и обществените служащи.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР