Турският президент Реджеп Тайип Ердоган проведе разговори чрез видеоконферентна връзка

...
Турският президент Реджеп Тайип Ердоган проведе разговори чрез видеоконферентна връзка
Коментари Харесай

Ердоган отново заговори за членството на Турция в ЕС

Турският президент Реджеп Тайип Ердоган организира диалози посредством видеоконферентна връзка с немския канцлер Ангела Меркел, обсъждайки с нея актуализацията на сред Турция и Европейския съюз (ЕС) , подписано през март 2016 година Новината оповестяват от президентската администрация на Турция, написа БГНЕС.
" По време на диалозите бяха разисквани двустранните връзки, районни въпроси, както и стъпки за възстановяване на връзките сред Турция и Европейски Съюз. Президентът Ердоган изрази мнение, че всички виждат позитивния резултат от разговора , когато той господства в връзките сред Турция и Европейски Съюз, а персоналният принос на Ангела Меркел играе значима роля за основаването на тази атмосфера “, обявиха от президентската администрация. „ Президентът Ердоган съобщи, че е належащо да се положат старания за попречване на утежняването на актуалната обстановка от тези държави-членки на Европейски Съюз, които не желаят да схванат цената на връзките с Турция ", показват от там.
 Миграционният поток през 2020 година е намалял с 13 % по данни на Европейски Съюз Миграционният поток през 2020 година е намалял с 13 % по данни на Европейски Съюз
Броят на противозаконното секване на границите на Европейския съюз през 2020 година е понижен с 13 % до към 124 000 души, заяви БГНЕС, цити...
Той е изразил вярата си, че отчетът, който ще бъде показан на срещата на върха на Европейски Съюз на 25-26 март, ще отразява предложенията за бъдещето на връзките сред Турция и Европейски Съюз от справедлива и градивна позиция за построяването на положителна стратегия. " Президентът Ердоган означи, че работата по актуализиране на миграционното съглашение би трябвало да се извърши изчерпателно, като се обиден такива детайли като безвизов режим, актуализиране на митническия съюз и отваряне на нови глави на договарянията  за участието на Турция в Европейски Съюз ", декларират от турската администрация.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР