Генералният щаб на въоръжените сили на Украйна съобщава, че военноморските

...
Генералният щаб на въоръжените сили на Украйна съобщава, че военноморските
Коментари Харесай

Украйна порази с ракети Нептун руски петролни терминали край пристанище Кавказ

Генералният щаб на въоръжените сили на Украйна оповестява, че военноморските сили на страната са атакували петролни терминали и фериботен пункт в Краснодарския край с украински ракети " Нептун ".

" Ударната група на силите и средствата на украинските въоръжени сили удари фериботния пункт и нефтения терминал на пристанище Кавказ, което се намира в Краснодарския завършек на Руската федерация ", се споделя в утринното известие на генералния щаб.

Според съобщеното ударът е осъществен рано на 31 май, т.е. " на идната нощ, откакто украинските сили за защита с прецизни удари са извадили от строя фериботите на Керченския фериботен пункт " в анексирания Крим, които са плавали към пристанището на Кавказ.

" Петролният терминал край пристанище Кавказ е бил ударен от няколко ракети украинско произвеждане от бреговата ракетна система " Нептун " , оповестява Генералния щаб.

Освен това, украински дронове са блъснали различен нефтен терминал в Краснодарския край на Руската федерация.

В петък сутринта губернаторът на Краснодарския край заяви, че украински дронове са атакували нефтено хранилище в Темрюкския регион на района. По думите му вследствие на това са се запалили три цистерни, има и потърпевши измежду чиновниците въз основата.
 Украински дрон удари съветска петролна база в съветския Краснодарски край
Украински дрон удари съветска петролна база в съветския Краснодарски край

Има и ранени служители
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР