Турският президент Реджеп Тайип Ердоган откри днес най-големия увеселителен парк

...
Турският президент Реджеп Тайип Ердоган откри днес най-големия увеселителен парк
Коментари Харесай

Ердоган откри най-големия увеселителен парк в Турция

Турският президент Реджеп Тайип Ердоган откри през днешния ден най-големия увеселителен парк в Турция и употребява случая за поредна словесна борба против опозицията преди основните локални избори в страната на 31 март, съобщи ДПА.

АнкаПарк, прочут още и като Уъндърленд Юрейша (Wonderland Eurasia), разполага с 1200 атракциона. Паркът е издигнат на повърхност от 1,3 млн. кв.м в столицата Анкара - един от най-важните градове в битката за изборите за локални органи на властта. Според няколко изследвания Мансур Яваш, претендент за кмет на опозицията, води в желанията на гласоподавателите.

Ердоган употребява случая при тържественото разкриване на парка, с цел да нападне Яваш, обвинявайки го във имитация и укриване на налози, предава Българска телеграфна агенция.

" Анкара е сърцето на турската страна. Анкара е прекомерно значима, с цел да бъде поверена на хора, забъркани в тъмни измами ", сподели той, визирайки обвиняванията на прокуратурата против Яваш за корист по времето, когато е бил юрист.

В изявление през вчерашния ден Ердоган съобщи, че даже и Яваш да завоюва, той няма да получи наказателна цялост, като предизвести жителите на Анкара, че тогава " те, за жалост, ще би трябвало да платят висока цена ". /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР