Турският национал Хакан Чалханоглу коментира пристигането си в Интер, целите

...
Турският национал Хакан Чалханоглу коментира пристигането си в Интер, целите
Коментари Харесай

Чалханоглу: По-добри сме от Милан

Турският национал Хакан Чалханоглу разяснява идването си в Интер, задачите пред отбора и директното си прекосяване в отбора на „ нерадзурите “ от градския противник Милан. Офанзивният халф изкара 4 години при „ росонерите “, само че не преподписа своя контрак и по този начин се озова в „ синьо-черната “ част на Милано.

„ Когато подписах с Интер, прекосявах през сложен интервал поради цялата тази обстановка. Все отново Милан не беше взел участие в Шампионската лига седем сезона. Аз изпитах потребност да напусна по други аргументи “, стартира Чалханоглу.

„ От Милан по този начин и не обясниха за какво си потеглих и по тази причина дербито протече по този метод. След гола ми в мача аз бях доста щастлив. Още в самото начало знаех, че дербито няма да бъде елементарно. Въобще не се поддадох на напрежението “.

„ Лаутаро беше първи избор, а аз втори, само че съотборниците ми желаеха аз да извърша дузпата “, съобщи турчинът.

В Интер ме одобриха доста добре. Аз привикнах към Италия, в този момент даже приказвам локалния език. Качеството на тима е на най-високо равнище и имаме по-добър състав от Милан. Трябва да благодаря на Симоне Индзаги, тъй като той доста ме искаше. В Интер ролята ми е друга, не съм типичният номер 10 тук “.

"Inter has a high quality team with a roster better than Milan's. I need to thank Inzaghi who really wanted me in his team "

Hakan Calhanoglu
— Italian Football TV (@IFTVofficial)
„ Не беше елементарно да сменяем Ериксен, Лукаку и Хакими. Работихме доста, с цел да реализираме това първо място на полусезона “, показа Чалханоглу пред S Sport.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР