Турският министър на националната отбрана Хулуси Акар заяви, че Стокхолм

...
Турският министър на националната отбрана Хулуси Акар заяви, че Стокхолм
Коментари Харесай

Министърът на националната отбрана на Турция: Швеция и Финландия отхвърлят исканията за борба с тероризма

Турският министър на националната защита Хулуси Акар съобщи, че Стокхолм и Хелзинки отхвърлят настояванията на Анкара в региона на битката с тероризма, макар че чакат нейното подпомагане за гарантиране на тяхната сигурност, оповестява телевизионния канал.

„ Швеция и Финландия желаят съдействие с НАТО в отбраната на своите страни, само че ние също желаеме тяхната помощ в битката против тероризма. Те ни молят за поддръжка, с цел да подсигуряваме тяхната сигурност, само че нашите претенции в региона на битката с тероризма са отритнат ", сподели още Акар.

Ръководителят на турското министерство на защитата разгласи неприемливостта на бездействието на Швеция във връзка с нападките против Корана и президента на републиката Реджеп Тайип Ердоган.

" Те правят подли, срамни дейности против нашия президент, Корана, знамето ни, свещени полезности. И ние не можем да приемем тяхното безучастие и безмълвие във връзка с сходни неща. Нашата позиция е ясна. Очакваме да сложат завършек на това и ще изпълнят нашите отговорности към нас “, разяснява още Акар.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР