Турските военноморски сили и бреговата охрана са спасили живота на

...
Турските военноморски сили и бреговата охрана са спасили живота на
Коментари Харесай

Ердоган обеща: Турция ще има най-силните военноморски сили в света


Турските военноморски сили и бреговата защита са избавили живота на стотици хиляди незаконни мигранти във водите на Средиземно и Егейско море. Това съобщи през днешния ден президентът Реджеп Ердоган  Реджеп Ердоган Реджеп Тайип Ердоган - турски политик и министър председател. Роден на 26  февруари 1954 година в Истанбул. Завършва, като даде обещание, че напъните на държавното управление за преобразяване на турските военноморски сили в най-силните в света, ще продължат без спиране, оповестява вестник " Хюриет дейли нюз ".

,,За Турция, която от три страни е заобиколена от морета, е нужда, а не избор да има мощни военноморски сили. Ето за какво ние отдаваме изключително значение на възстановяване на военноморските ни сили както от позиция на съоръжение, по този начин и на персоналния състав, и на поддържането им в подготвеност да способстват за отбраната на родината``, съобщи Ердоган във видеопослание през днешния ден във връзка военното обучение " Синьо отечество-2022 ", провеждано от турските военноморски сили в Егейско, Средиземно и Черно море от 11 април до 21 април.

В учението " Синьо родно място " - най-голямото военноморско обучение на Турция, вземат участие 122 кораба, 41 самолета и 12 000 военнослужещи.

Ердоган посочи особено реализираните от армията огромни акции за филантропична помощ.

Спечелихме признанието на света с нашите интервенции за филантропична помощ и действия за търсене и избавяне от Украйна до Либия и от Африка до Централна Азия, уточни президентът, представен от Българска телеграфна агенция.

Ердоган похвали също турската войска и персоналния ѝ състав, които в този момент реализират огромна антитерористична интервенция в Северен Ирак.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР