Турските власти са арестували футболист, който призна, че е убил

...
Турските власти са арестували футболист, който призна, че е убил
Коментари Харесай

Футболист уби сина си! Подозирал, че е заразен с COVID-19

Турските управляващи са арестували футболист, който призна, че е умъртвил петгодишния си наследник, до момента в който детето било лекувано в болница по съмнения, че е инфектирано с COVID-19, съобщи АП.

Джевхер Токташ, на 32 години, се е предал на полицията и е признал, че е задушил сина си с възглавница на 4 май, заяви Анадолската организация.

Смъртта на момчето в началото не изглеждала подозрителна, въпреки че пробата му за COVID-19 се оказал отрицателен. Тялото му е ексхумирано като част от следствието.

Хабер Тюрк заяви, че Токташ, който сега играе в тима от аматьорската лига „ Бурса Йълдъръмспор “, признал, че се е опитал да задуши сина си, тъй като не го обичал, а се е предал на полицията 11 дни по-късно, тъй като имал скрупули на съвестта.

Момчето било признато в детската болница в северозападния окръг Бурса с кашлица и висока температура на 23 април, и било сложено в изолираност дружно с татко си.

Бащата го задушил с възглавница, след което повикал помощ, казвайки, че положението на детето се е влошило. Детето било откарано в интензивното поделение, където умряло два часа по-късно.

Все още не е избрана дата за правосъден развой.

Инфо:глас

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР