Турски знаменитости, сред които любимият на зрителките на телевизионни сериали

...
Турски знаменитости, сред които любимият на зрителките на телевизионни сериали
Коментари Харесай

Осъдиха на затвор звездата от турските сериали Чагатай Улусой

Турски звезди, измежду които обичаният на зрителките на телевизионни сериали артист Чагатай Улусой, са измежду 34-ма подсъдими, които получиха присъди затвор за търговия с опиати, оповестява турският в. " Дейли сабах ". Съд в Истанбул произнесе присъдите по траялото пет години дело, в което с изключение на Улусой подсъдими са актрисата и модел Гизем Караджа, артистът Дженк Ерен и други известни лица.

Улусой и Караджа бяха наказани на четири години и два месеца затвор, а Ерен получи шест години и три месеца по същото дело. Обвиняемите отхвърлиха обвиняванията за търговия с опиати, въпреки че някои от тях признаха, че са взимали дрога. Те бяха пуснати на независимост в хода на процеса, откакто за малко бяха задържани при зрелищна интервенция.

Присъдата беше изненадваща поради обстоятелството, че съдиите всекидневно издават условни присъди, когато дефинират по-кратък престой зад решетките. 27-годишният Улусой се прочу с ролята си в сериала " Огледален свят " през 2011 година Той бе в актьорския състав на турската версия на американската телевизионна поредност " Кварталът на богатите ", а понастоящем взе участие в научнопопулярен сериал на Netflix.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР