Турската двойка Демет Йоздемир и Оузхан Коч шокира феновете си.

...
Турската двойка Демет Йоздемир и Оузхан Коч шокира феновете си.
Коментари Харесай

Демет Йоздемир и Оузхан Коч шокира феновете си, ето какво решиха

Турската двойка Демет Йоздемир и Оузхан Коч шокира почитателите си. Двамата оповестиха, че са взели решение да се разведат осем месеца след сватбата, написа " Mynet ". Очаква се Демет Йоздемир да подаде молба за бракоразвод, защото тя е прекратила връзката. Актрисата към този момент се е изнесла от общия им дом.

Припомняме, че актрисата Йоздемир и артистът Коч се ожениха през август предходната година на блестяща гала в Истанбул. Това бе една от най-дългоочакваните сватби в Турция. Събитието бе необятно отразено в локалните издания.

Демет Йоздемир е турска актриса известна у нас с функциите си в сериалите  " Свободен дух ",  " Ягодова обич "  и "  С Русия в сърцето “. Тя е най-малкото дете в фамилията на български емигранти. Брат й се споделя Волкан, а сестра й – Дерия. Родителите й се развеждат, когато е на осем години и майка й Айшен дружно с децата си се реалокира в Истанбул. 

Демет от дребна демонстрира артистични заложби. Активно взе участие в учебни постанови и посещава студио по танци. Веднага щом приключва учебно заведение, тя постъпва в Студио " Шахика Теканд ", където в продължение на две години учи актьорско майсторство. Първите изяви на Йоздемир са в рекламни клипове. 

Късметът на й се усмихва през 2013 година, когато дебютира в малкия екран с основната роля на Айлин в сериала " Sana Bir Sır Vereceğim “. Пет години по-късно за работа си в комедията  " Свободен дух “ печели премията " Златна пеперуда “ в категорията " Най-добра актриса на годината “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР