Турската актриса Сонгюл Йоден, известна с ролята си на Инджи

...
Турската актриса Сонгюл Йоден, известна с ролята си на Инджи
Коментари Харесай

Eто я бременната Инджи от „Перла“ (Снимки)

Турската актриса Сонгюл Йоден, известна с ролята си на Инджи от паметния турски сериал „ Перла “, най-сетне разкри бременността си пред своите фенове. Досега актрисата пазеше новината в загадка, въпреки всички медии в южната ни съседка интензивно да тръбяха за щастливото идно събитие. В последните дни звездата разгласява десетки фотоси, на които театралничи в дома си с бременно коремче. 44-годишната Сонгюл още не е признала какъв е полът на бебето, нито по кое време ще бъде терминът ѝ. С бащата към този момент имали и определено име за първото си отроче.

През 2020 година екранната Инджи се омъжи за предприемача Арман Бичакчи, с който се срещат по време на театрално зрелище. На стилното им празненство тогава участваха единствено 20 души поради Ковид пандемията и ограниченията към нея. Арман е втори брачен партньор на известната актриса. В интервала 2002-2011 година Йоден бе омъжена за артиста Джанберк Учуджу. Според популяризираните в медиите информации бракът им завършва поради ревнивост от негова страна, подбудена от екранния сътрудник на Сонгюл в „ Перла “ Къванч Татлъту.

Въпреки че двамата отхвърлят да имат връзка, феновете на хитовата поредност имат вяра, че любовта им от екрана се е пренесла и в живота. Но след края на сериала всеки от тях поема самичък по пътя си. Бракоразводното дело с сътрудника ѝ се точи четири години. Срещу Джанберк тя е подавала два пъти тъжби, свързани със закани. След развода актрисата стана дипломат на благосклонност на Организация на обединените нации и глас и лице на турския офис на службата на международната организация за битка с насилието против дамите. В персоналния ѝ живот последва връзка с 11 години по-възрастния ѝ сътрудник Керем Алъшък, който е наследник на един от най-известните турски артисти на предишния век – Садри Алъшък.Тя даже се придвижи в крайбрежната му вила на Босфора. Нещата обаче не се получиха и се стигна до разлъка. И през 2016-а екранната Инджи срещна предприемача Арман Биракчи, с който в този момент чакат първата си рожба.

Красавицата е родена в Диарбекир в фамилията на бизнесмен. Тя е предпоследната от пет сестри. Като дребна „ Розата от Турция “ е наричана „ Хвърчилото “, тъй като била доста слабичка, а на 9 години почнала да написа стихове и разкази. Пише и до момента, само че ги демонстрира единствено на другари. Имала доста висок триумф в учебно заведение, а майка ѝ желала тя да стане юрист. По-късно обаче никой не се учудил на избора ѝ да учи в театралната академия. В Турция известността на актрисата нараства от ден на ден, откакто влиза в кожата на Ясемин – прототипа на Сюзън в „ Другите обезверени съпруги “. Сонгюл продължава своята сполучлива кариера както на театралната сцена, по този начин и пред камера. В момента си е взела къса отмора, с цел да се наслаждения на бременността и приближаващото раждане.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР