Тунинг-фирмата за автомобили от Алгау - Abt e-Line, предлага преобразуване

...
Тунинг-фирмата за автомобили от Алгау - Abt e-Line, предлага преобразуване
Коментари Харесай

Abt e-Line превръща дизелови транспортери в електрифицирани превозни средства - видео

Тунинг-фирмата за коли от Алгау - Abt e-Line, предлага превръщане на съществуващи транспортни средства, като да вземем за пример използвани T6.1, към електрическо задвижване с акумулатори. Volkswagen на процедура преоткри минибуса VW за частни клиенти и го приближи още повече до автомобила, само че други са целите за сходни коли в занаятите, търговията и други сходни, заради което T6.1 остава в индустриалната гама. Той обаче не може да бъде поръчан като електротранспортер.

Тука се намесват от Abt с новото си предложение с комплект за превръщане, чиято цена е 19 900 евро нето, разноските за монтаж и регистрация са още 3950 евро нето (в взаимозависимост от базовото транспортно средство).

„ Тази мярка е освен изключително устойчива, тъй като има доста по-малко излъчвания на CO2, само че също по този начин има многочислени преимущества за клиентите “ - изясняват от Abt e-Line GmbH. Почти всички модели могат да бъдат преобразувани, без значение дали имат дълго или късо междуосие, със или без висок покрив, модели с бордова платформа или шасита със специфични тела.



Основното транспортно средство би трябвало да бъде единствено дизелово с DSG скоростна кутия. Ключовите механически данни подхождат на тези на Abt e-Transporter 6.1. Пробегът му е сред 105 и 138 км (според WLTP) според от каросерията и тежестта, само че това може да варира леко при преобразуването.

Консумацията на сила е сред 27,0 и 35,8 кВтч/100 км за целия автомобил, според от версията. Благодарение на относително компактната батерия с потенциал от 37,3 кВтч (бруто), използваемостта на автомобила остава незасегната. Пиковата мощ на задвижването е 83 кВт, а оптималният въртящ миг е 200 Нм. В композиция с ограничаването на оптималната скорост до 90 км/ч, или по желание 120 км/ч, налице е пестелив разход.

Пълното време за зареждане със стенна кутия със 7,2 кВт е към 5,5 часа, със станция за бързо зареждане (CCS) с 50 кВт това е допустимо до 80 % за към 45 минути. Обслужването може да се извърши в Abt e-Line или в един от 300-те сервизни сътрудници на Volkswagen за лекотоварни коли в Германия.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР