Тук сме, за да коментираме разпространените манипулации след задържането на

...
Тук сме, за да коментираме разпространените манипулации след задържането на
Коментари Харесай

Борисов: Треперех да не ми подхвърлят нещо, но нищо не намериха НА ЖИВО

Тук сме, с цел да разясняваме публикуваните операции след задържането на Борисов, Горанов и Арнаудова, от страна на ръководителите на държавното управление. Чу се, че има отчет на Държавната финансова ревизия, формиран през лятото на 2021 година и той е съображение за противозаконните дейности подхванати по отношение на нас. Чу се и за различен отчет, който евентуално не съществува, само че ще бъде любопитно да се види, и внушава нередности в контролните системи, свързани с европейските фондове. Това слага под риск цялата система на еврофондовете ".

Това съобщи на брифинг на ГЕРБ ексминистърът на финансите Владислав Горанов.

От своя страна Десислава Атанасова още веднъж разяснява по какъв начин прессъобщението за арестите на Борисов, Горанов и Арнаудова се появява часове преди този момент действително да се случи.

Всички знаят в какъв брой часа бяха осъществени процесуалните дейности, които съдът отхвърли да признае. Питам: това политическа бухалка и принуда ли е? Рашковото Министерство на вътрешните работи да популяризира прессъобщения без да е намесена в действителност европейската прокуратура и да няма задържани лица, когато е публикувано известието, добави тя.

По предписание на премиера и по негово удостоверение, министърът на Министерство на вътрешните работи в нарушаване на всевъзможни закони арестува водач на най-голямата партия. Никой не споделя кой ще поеме отговорност за неуспеха на акцията. Кой носи отговорност за това, което се случи в четвъртък, запита Тома Биков, също народен представител от ГЕРБ-СДС. Това е удар освен против ГЕРБ, а против европейската вероятност на България, добави той.

Борисов също разяснява арестите и думите на Васил Божков.
Във вторник тука беше посланика на Украйна и ние им дадохме цялостна поддръжка. Казахме, че в случай че държавното управление внесе такова искане в Народното събрание, ние ще го подкрепим. Имах нахалството на идващия ден да потвърдя това пред Порошенко и Кличко. И в четвъртък ме арестуваха. За да не може в случай че влезе такова решение в Народното събрание, ГЕРБ да е афектиран, инфектиран и да не го поддържа.
Беше толкоз ненадейно и изненадващо. Свариха ме на масата с децата. Претършуваха безусловно всичко. Като започнаха от кухнята, но всичко, дивани, чинии, тенджери. Там по двора. Всичко пред детето се случва. После там където дремя - облекла, чорапи, всичко долу. Белким да намерят нещо. Рашков изплю камъчето, търсили злато и пари. Никога не съм имал кюлчета. Никога Горанов не ми е донасял пари. После отново през двора във високата къща. Накрая подписаха протокол за изземване - " не се намират ". Мислех, че си потеглят, а те споделиха, че имали заповед да ме арестуват. Над 20 души, всичко живо тършува. Взели поемни лица от Симеоново, курсанти. Треперех да не ми подмятат нещо. Едно златно кръстче имам, от каратистките години, но то няма 15 гр., описа Борисов и попита каква е била неотложността, че да го разхождат като " панаирджийска мечка ".

" Тарикат мъж не писка. За Севда ми е жалост, тъй като е жена и пред детето й се случи всичко ", добави той

24 часа не пристигна нито един човек да ме разпита. Никой. Това ли е неотложността?, пита Борисов.

Очаквайте детайлности!



Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР