Тубдиспансерът получи дарение от 48 000 леваПреди една година Ротари

...
Тубдиспансерът получи дарение от 48 000 леваПреди една година Ротари
Коментари Харесай

Тубдиспансерът получи дарение от 48 000 лева с помощта на Ротари клуб - Русе

Тубдиспансерът получи подаяние от 48 000 лв.

Преди една година Ротари клуб „ Русе “ дружно с други организации, компании и частни лица започва акция за обзавеждане на Тубдиспансера (СБАЛПФЗ „ Д-р Димитър Граматиков “) в Русе. В резултат на това е получено огромно подаяние на стойност 48 000 лв. за нови кревати, шкафчета и мултифункционални носилки, оповестиха от Ротари клуб.

Общинска болница, която лекува и русенци, и пациенти от района, беше на първа линия в битката против КОВИД–19 и с помощта на своя професионален екип заслужи нашите възторженостти като жители, означават от благотворителната организация

"След дълги процедури в изискванията на затруднени доставки от чужбина, благодарение на доста хора в този момент към този момент може да съобщим публично, че всички 48 профилирани кревати и многофункционални носилки за транспортиране на пациенти са налице и обслужват лекуващите се. Медицинският личен състав също е доста удовлетворен и споделя професионалната си задоволеност, че новото съоръжение спомага за по-бързото възобновяване на болните и за техния комфорт ", пишат в известие уредниците.

В акцията със средства и персонални старания се включиха Ротари клуб „ Русе “ и негови членове, Ротари клуб „ Русе-Дунав “, Лайънс клубовете от града, „ Холеман “, „ Доминекс про “ и персонално Нина Крушева, Фондация „ Направи положително на някой чужд “, „ Бадер – България “, „ Сонев и синове “, „ Елина 97 “, „ Грейт хил “, „ Боримес “, „ Хидроизолации – Вълков “, Илиян Йорданов и други.

Утре следва конференция и специфична среща с донорите, разгласи Венелин Молнар, президент на Ротари клуб-Русе.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР