Цялостното поведение, реакции и въпроси които задава показват, че водещата

...
Цялостното поведение, реакции и въпроси които задава показват, че водещата
Коментари Харесай

Водещата в БНТ Христина Любомирова - яростна антиваксърка

Цялостното държание, реакции и въпроси които задава демонстрират, че водещата на "Денят стартира " по Българска национална телевизия Христина Любомирова е уверена антиваксърка.

В днешното издание съществена тематика бяха имунизациите. Участниците доктор Маджаров - ръководител на лекарския съюз, доктор Петър Москов, доцент Милен Михов от Вътрешна македонска революционна организация, застъпиха тезата от нуждата от ден на ден българи да се имунизират, защото имунизациите са единственият късмет на България да се възвърне естественият предпандемичен живот.

Но извънредно учудващо беше държанието на Любомирова. Тя остро и настойчиво се противопоставяше на тезите на гостите като даваше много нелепи и неубедителни образци против изгодата от имунизациите. Тази и позиция даже провокира острата реакция на Петър Москов, който непосредствено упрекна медиите, че канят антиваксъри в предаванията, които популяризират фалшив вести.
Любомирова реагира и на тези думи, като съобщи че видите ли това било недемократично. А доста е плуралистично да умират стотици дневно.

Ръководството на Българска национална телевизия би трябвало съществено да се замисли дали водещи с такива възгледи би трябвало да са на екран изключително в социална медия, каквато е Българска национална телевизия.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР