Цялата подготовка ми беше доста трудна, много пътувания в чужбина,

...
Цялата подготовка ми беше доста трудна, много пътувания в чужбина,
Коментари Харесай

Мими Христова: Много важно беше за мен да стигна до титлата

Цялата подготовка ми беше много сложна, доста пътувания в чужбина, имах проблеми с килограмите и са веселя, че съумях да се активизирам и да доближи до финала. Това сподели европейската шампионка Мими Христова в предаването " Арена спорт ".

Във финала в категория до 65 кг на шампионата на Стария континент в Загреб,

" Много значимо беше за мен да стигна до купата. Исках да се завърна с орден и се веселя, че съумях да взема първото място ", сподели Христова.

" Във финала нищо не си мислех, не знаех какъв брой време остава до края и взех решение да нападам ", изясни развоя на финалния си мач Христова.

Тя разяснява и идните борби за квотите на ЛОИ Париж 2024. Христова съобщи, че към момента не знае в коя категория ще се опита да вземе квота и че това ще бъде решено от треньорския щаб.

" Няма нищо по-хубаво от това да се основава конкуренция в националните тимове. Всеки би трябвало да бъде убеден, в това число и аз, всичко с времето си и битката ще го покаже ", съобщи Христова.

" Доволен съм от девойките, Мими реализира задачата си да стане европейска шампионка. Доволен съм и от всички останали, Евелина Николова се завърна след травма, въпреки и страхливо ", съобщи за Българска национална телевизия и треньорът Стоян Петков.

Той сподели, че женската битка може да вземе четири олимпийски квоти без проблеми.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР