Цялата ПГ на БСП застава в защита на колежката си

...
Цялата ПГ на БСП застава в защита на колежката си
Коментари Харесай

Сплашването и репресиите няма да ме спрат, зарече се Йончева

Цялата ПГ на Българска социалистическа партия застава в отбрана на колежката си Елена Йончева. Това още веднъж бе заявено през днешния ден, откакто през вчерашния ден водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова направи изказване за повдигнатите обвинявания на депутата.

На брифинг тя се отбрани и отхвърли обвиняванията на прокуратурата. В Тв 7 е направила няколко кино лентата. Средствата за тях са й преведени през КТБ, когато и страната не е знаела, че банката ще банкрутира.

" Тази офанзива стартира, когато поискахме самостоятелна експертиза на българските автомагистрали ", акцентира тя. Тази офанзива, това заплашване, тази принуда няма да ни спре, зарече се Йончева.

Иван Иванов също счита, че върху колежката му се реализира от страна на ГЕРБ груба политическа принуда. Сигналът, от който потегля следствието на прокуратурата, е подаден от Антон Тодоров, Тома Биков и Делян Добрев.

Социалистът напомни, че офанзивата против Йончева идва, откакто тя разкрила далаверите с оградата по границата, Кумгейт и други Това било неблаговиден опит на ГЕРБ да завоюва европейските избори.

Червените щели да поддържат Йончева във всички дейностите, които тя ще предприеме от тук нататък.

Припомняме, през вчерашния ден стана ясно, че Елена Йончева е упрекната за пране на пари по следствието за финансови интервенции със средства, присвоени от КТБ.

Главният прокурор Сотир Цацаров изиска през ноември имунитета на шестима депутати, измежду които бяха Елена Йончева и Веселин Марешки.

Веднага след оповестението на информацията депутатът от Българска социалистическа партия ГеоргиМихайлов съобщи в коридорите на Народното събрание, че се отхвърля от имунитета си. Последва го и Елена Йончева, която пък дефинира дейностите на прокуратурата като политическо гонене. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР