Цялата организация в състава на БСП-Стара Загора прекратява своето членство

...
Цялата организация в състава на БСП-Стара Загора прекратява своето членство
Коментари Харесай

18 членове напускат БСП Стара Загора

Цялата организация в състава на БСП-Стара Загора приключва своето участие в партията. Това разгласи ръководителят на Основната партийна организация (ОПО) „ Родина “ Станимир Петров. Той дружно с още 17 свои съпартийци от през днешния ден приключва участието си в редиците на социалистите, заяви БНР.

Причина за това деяние е трупано с годините противоречие с политика, която групировката води, както и пасивността на Българска социалистическа партия във връзка с рецесията Русия-НАТО. Според Станимир Петров левицата се опасява да опонира на позицията на Америка, с цел да не бъде извадена от актуалното съдружно ръководство. Той акцентира, че Българска социалистическа партия повече не може да бъде изразител на възгледите на русофилите в България.

„ Деструктивните процеси в Българска социалистическа партия са от години, а актуалното управление просто ги ускори “, съобщи от своя страна зам.-председателят на ОПО „ Родина “ Ивелин Иванов.

Разочарованите социалисти оповестиха, че след напускането на Българска социалистическа партия няма да влязат в друга политическа мощ.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР