Цялата философия на законите позволява да се заловят хора, които

...
Цялата философия на законите позволява да се заловят хора, които
Коментари Харесай

Николай Радулов: Да не се окаже, че похитителите на Адриан са мъртви

Цялата философия на законите разрешава да се заловят хора, които нямат връзка с закононарушението. Заловените са доста надалеч от причинителите. Тези хора наподобяват в периферията на това закононарушение. Много скоро ще би трябвало да се даде отговор кой е причинителят на отвличането, свързани ли са тези хора с него, каква е връзката им с тези сим-карти. Много е елементарно да се свърже закононарушението със знакови фигури от незаконния свят, да не се окаже, че те са мъртви от 1-2 месеца, позволи Николай Радулов, който е някогашен основен секретар на Министерство на вътрешните работи.

Месеци след отвличането на Адриан Златков се случиха много нагли закононарушения. Има конюнктура на неустановеност. Серия митинги на чиновници на Министерство на вътрешните работи. Това демонстрира липса на страна. Това пък сподели каза някогашният вътрешен министър Румен Петков в ефира на bTV. Той прикани да оставим първо службите да си свършат работата, а по-късно да проучваме случая.

„ Много е допустимо да се разгласи от службите, че това не са причинителите, с цел да заблудят причинителя. Ако нямат нищо общо това е злепоставяне. Не може службите да работят по този начин “, акцентира Радулов.

„ Това, че сме в председателство не значи, че би трябвало да демонстрираме успеваемост, без да сме сигурни, че това са причинителите. Някак си олекваме “, акцентира Петков.
Радулов съобщи, че ръководството на бранш „ Сигурност “ е без жило, неумело и беззъбо. „ Не може в продължение на месеци да обясняваш по какъв начин във всяко село ще разположиш служители на реда,а по-късно да дадеш независимост да се наема частна защита. Не се ръководи със затъкване на устата с пари “, добави Петков.

По думите на Радулов службите показват бягство от отговорност. „ Ние плащаме да ни бранят, а не служителите на реда да ни съветват. Ако нещата не престават по този начин, по-добре е да закрием Министерство на вътрешните работи и да минем на шерифства. Частните охранителни компании са политически обвързани “, акцентира Радулов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР