Цял екип супергерои е необходим, за да бъде спрян Black

...
Цял екип супергерои е необходим, за да бъде спрян Black
Коментари Харесай

Новият филм Black Adam - ода за мъжката сила

Цял екип супергерои е нужен, с цел да бъде спрян Black Adam, героят на Дуейн Джонсън-Скалата в едноименния филм, чиято премиера следва тази есен.  

И е обяснимо - в филмовия откъс виждаме какъв брой рисков е Адам - античен мъж, изгубил сина си, само че сдобил се с безчовечен сили, които обаче не са предотвратили това 5000 години да бъде затворен. Когато излиза на независимост, елементарните хора явно няма да могат да го спрат.
 София отвори правна клиника за жертви на домашно принуждение 27 септ 2022 | София прави първата правна клиника за жертви на домашно принуждение, а редом с това основава и втори спешен...
" Магията ви е мощна ", споделя Адам на екип наемници, които го обсипват с изстрели от автоматите си, преди да ги унищожи със своите свръхсилни юмруци, свръхбързо бягане и... с ток по тялото.

Тук се появява Обществото на справедливостта - екип от супергерои (в комиксите на DC това е групата, която предшества Лигата на справедливостта), които осъзнават що за опасност е някой с подобни - дано го кажем напряко - суперменски сили като Черния Адам.

Това, от което се нуждаят, е нова клетка, в която да го приберат, а в случай че се съди по филмовия откъс, тя ще им бъде обезпечена от Аманда Уолър (Виола Дейвис) - шефката на А.Р.Г.У.С., която към този момент сме виждали във кино лентата " Отрядът самоубийци " и сериала " Миротворецът ".

Така Black Adam се изправя не против един, а против четирима супергерои - Hawkman, Atom Smasher, Cyclone и Dr. Fate, всеки с разнообразни качества. Но може би не за дълго...

" Ти може да си унищожителят на този свят или да бъдеш неговият избавител ", споделя Dr. Fate (Пиърс Броснан) на Black Adam, намеквайки, че антигероят, изигран от Скалата, в края на краищата май ще се прояви като характерен воин.

Премиерата на " Black Adam "  в кината е на 21 октомври.


 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР